English Test

Trong chuyên mục 'Writing (Viết)' đăng bởi Newsun, 20/4/2010. — 1.578 Lượt xem

  1. Newsun

    Newsun Believe in Good Thành viên thân thiết

    English Test

    Có vài câu đố muốn gửi tới các bạn nè

    Part I. pronunciation
    1. a. plate b. message c. relative d. attractive
    2. a. dump b. country c. ground d. once
    3. a. bill b. pipe c. mile d. side
    4. a. hold b. know c. told d. shop
    5. a. cooked b. stopped c. ended d. picked

    Part II. vocabulary and grammar
    1. He is going to the post office………..he wants to send a letter .
    a. because b. but c. and d. moreover
    2. She bought potatoes……………cabbage at the market .
    a. although b. and c. however d. but
    3. They went to school ……………..it was raining hard .
    a. however b. and c. therefore d. although
    4. I’d love to play volleyball………..I must complete my homework .
    a. since b. moreover c. but d. and
    5. Last night we came to the show late……….the traffic was terrible .
    a. although b. despite c. and d. because
    6. Perter , ………..can compose many pieces of music , sings very well .
    a. which b. whom c. who d. whose
    7. The man and animals…………………you saw on TV were from China
    a. who b. whom c. which d. that
    8. The car ……….he has just bought is very expensive
    a. who b. whom c. which d. whose
    9. There used to be a military…………..in red Square on 1 st May
    a. parade b. festival c. party d. celabration
    10. He is a generous man . He is …………. Known for his generosity
    a. well b. good c. better d. best

    Part III. writing
    1. People have used the Internet all over the world
    ’ The Internet has ………………………
    2. I think it would be a good idea to take the train
    ’ I suggest………………………..
    3. I often go to bed late
    ’ I am used ……………………..
    4. “Why don’t you go with me ?” He asked me
    ’ He asked me……………………

    Đáp án( key )
    Part I. pronunciation
    1. a 2. c 3. a 4. d 5. c
    Part II. Vocabulary and grammar

    1. a 2. b 3. d 4. c 5. d
    6. c 7. d 8. c 9. d 10. a
    Part III. Writing

    1. The Internet has been used all over the world
    2. I suggest taking the train
    3. Iam used to going to bed late
    4. He asked me why I didn’t go with him
     




Đang tải...
Chủ đề liên quan - English Test Diễn đàn Date
DOWNLOAD TRỌN BỘ AUDIO EFFORTLESS ENGLISH ( LUYỆN PHẢN XẠ TIẾNG ANH NHƯ NGƯỜI BẢN XỨ ) - AJ HOGE Luyện tiếng Anh 8/10/2019
KISS FROM A ROSE (Lời Dịch Anh Việt) Seal Listening (Nghe) 18/9/2019
Cambridge Preliminary English Test 4 Luyện tiếng Anh 25/8/2015
Đề thi CAE Use of English (test 1) Writing (Viết) 22/8/2015
Đề thi CAE Use of English (test 2) Writing (Viết) 22/8/2015
Test english Writing (Viết) 18/2/2011

Chia sẻ cùng bạn bè

Đang tải...
TOP